5 könnyű saláta, nyári melegekre, csak 5 hozzávalóból - 5 hozzávaló

5 hozzávaló

Kosarad:
5 könnyű saláta, nyári melegekre, csak 5 hozzávalóból Szólj hozzá!

5 könnyű saláta, nyári melegekre, csak 5 hozzávalóból

By: szabojucus 2016. június 30.

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én ha beköszönt a kánikula nem nagyon tudok "rendes" főtt ételt enni. Ilyenkor szoktak elkerülnek a jól bevált saláta receptjeim. Meg is mutatom Nektek az én top 5-ös listámat!

caprese-5-hozzavalobol_3.JPG

Caprese

Az első és egyben kihagyhatatlan 5 hozzávalós salátám egy klasszikus olasz étel, a caprese. Szerintem ez az egyik legjobb nyári ebéd vagy vacsora, mert könnyű és nagyon gyorsan kész!

Recept itt »

A 5 hozzávalót megtalálod a instagramon is itt »

cukkinis-uborkas-arpasalata-mentaval-5hozzavalobol_2.jpg

Cukkinis, uborkás árpasaláta mentával

Sokkal izgalmasabbá tehető egy saláta, ha a zöldségeket különböző formában, kockára vágva vagy vékonyra szeletelve tesszük bele. Szerintem még az íze is más, de látványra sem utolsó. 

A menta és a citrom nyáron limonádéban tökéletes frissítő. Egy kis uborkával és nyers sárga cukkinivel könnyű nyári salátát varázsolható belőle.

Recept itt »

rukkolas-salata-prosciuttoval-5-hozzavalobol.JPG

Rukkolás saláta prosciuttoval

Most hogy már nyakig benne vagyunk a bikiniszezonban, oda kell figyelni, hogy mi kerül este az asztalra. Ez a könnyű saláta igazán jó választás, főleg a sok-sok rukkola miatt! 5 perc alatt elkészül. szóval nem lehet kifogás, a nincs időm rá! 

Recept itt » 

mediteran-tonhalsalata-5-hozzavalobol.JPG

Mediterrán tonhalsaláta

Ha a tonhal salátát egy kis frissítő lime-mal és egy kicsi csicseriborsóval megbolondítjuk, egy újabb könnyű és finom vacsorát kapunk! Az is próbálja ki, aki nincs annyira oda a halakért, mert ez így isteni!

Recept itt »

kapros-zoldseges-rizssalata-5hozzavalobol.JPG

Kapros-zöldséges rizssaláta

Én imádom a kapor jellegzetes és nagyon friss ízét. És ha ez még egy csomó friss zöldséggel és egy kis rizzsel kombináljuk, abbahagyhatatlan lesz!

Recept itt »

A 5 hozzávalót megtalálod a facebookon is itt »

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5hozzavalo.blog.hu/api/trackback/id/tr938825022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása