A szőlő nem csak finom, de szebbé varázsolja a bőröd. C-vitamint és szilíciumot tartalmazó, ezért rugalmassá teszi a kötőszöveteket, így a bőr feszesebbé és bársonyossá válik. Szóval egyétek szépre magatokat salátával! :)
Szőlős camembert saláta
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók (2 személyre):
- 12,5 dkg Camembert sajt
- 25 dkg szőlő
- 5 dkg mandula
- 1 evőkanál majonéz
- 1 teáskanál dijoni mustár
Elkészítés:
1. A mandulát vágjuk durva darabokra, és száraz serpenyőben pirítsuk meg.
2. Egy nagy tálban keverjük össze a majonézt a mustárral.
3. Adjuk hozzá a félbevágott és kimagozott szőlőt, a 1x1 cm-es kockákra vágott sajtot, és a mandula felét.
4. Tálaláskor szórjuk meg a salátát a maradék mandulával.
ui.: A recept megjelent a Marionnaud Magazin 2014 őszi számában!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.