5 hozzávaló - Szabó Jucus

Könnyű salátavacsorák: Epres-kecskesajtos rukkola Szólj hozzá!

Könnyű salátavacsorák: Epres-kecskesajtos rukkola

By: szabojucus 2015. május 18.

Könnyű salátavacsorák: Eperes-kecskesajtos rukkola

Az eperben az a jó, hogy nem csak finom, de méregtelenít is. Így belőle készült könnyű salátavacsorával még a plusz kilók miatt sem kell aggódni. 

De mit tesz az eper a karcsú vonalakért? Olvass el a mariecalire.hu-n!

Epres-kecskesajtos rukkola

Elkészítési idő: 5 perc

Hozzávalók (2 adaghoz):
- 10 dkg eper
- 20 dkg rukkola
- 1 db avokádó
- 10 dkg kecskesajt
- 1/2 lime

epres-kecskesajtos-rukkola-konnyu-salatavacsora-az-5-hozzavalo.jpg

Szükséges eszközök:
- salátástál
- vágódeszka
- kés
- citromfacsaró

Elkészítés:

1. Mossuk meg az epreket és vágjuk negyed cikkekre. A rukkolával együtt öntsük a salátástálba.

2. Csavarjuk rá a lime levét, és keverjük össze alaposan.

3. Az avokádót vágjuk félbe, szedjük ki a magját, pucoljuk meg, és vágjuk vékony szeletekre.

4. Tálaláskor szedj ki egy adag salátát, pakold rá az avokádószeleteket, és morzsold rá a kecskesajtot.

epres-kecskesajtos-rukkola-konnyu-salatavacsora-5-hozzavalobol.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5hozzavalo.blog.hu/api/trackback/id/tr477470322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.