5 hozzávaló - Szabó Jucus

Lazacos, szőlős pirítós reggelire 2 komment

Lazacos, szőlős pirítós reggelire

By: szabojucus 2015. augusztus 27.

lazacos-szolos-piritos-cover.jpg 

Nekem mindig jobban esik az étel, ha szépen van tálalva. Egy szendvicsnél pedig szerintem még fontosabb, hogy ne csak rá legyen dobálva a kenyérre a feltét. Ha szánunk rá pár percet és szépen elkészítjük, még az íze is finomabb lesz! ;)

Ezt a reggeli rozskenyeret lazaccal és szőlővel készítettem el. Szerintem abbahagyhatatlan, mert egyik harapásnál, édes, aztán sós, a mustártól pedig picit csípős. Igazi ízorgia!

Lazacos, szőlős pirítós

Elkészítési idő: 5 perc

Hozzávalók (4 szelethez):
- 4 szelet rozskenyér
- 10 dkg füstölt lazac
- 10 dkg szőlő
- 3 dkg parmezán
- 2 evőkanál mustár

Szükséges eszközök:
- kenyérpirító
- kés
- vágódeszka
- sajtvágó

Elkészítés:
1. A parmezánt sajtvágóval vágjuk vékony szeletekre. A szőlőt mossuk meg, vágjuk félbe a szemeket.

2.lazacot vágjuk vékony szeletekre.

3. A rozskenyereket pirítsuk meg. Az elkészült pirítósokat kenjük meg mustárral, és fektessük rá szép sorban a lazacot, a szőlőt és a parmezánt! 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://5hozzavalo.blog.hu/api/trackback/id/tr627738194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Andrass9 · http://blogkocsma.blog.hu 2015.08.29. 11:18:30

A szép tálaláshoz számomra az is hozzátartozik, hogy nem a reggeli újságon szervírozzuk. Még ha egy tányér reprezentálja ezt az alpáriságot, akkor sem.

itvn 2015.08.29. 13:01:10

Dobj már fel egy fotót kedves
Andr ass 9, hogy nézett ki az igényes reggelid, ami nem alpári!