Blogger reggeli a konyhámban :) - 5 hozzávaló

5 hozzávaló

Kosarad:
Blogger reggeli a konyhámban :) Szólj hozzá!

Blogger reggeli a konyhámban :)

By: szabojucus 2016. december 05.

_mg_2869-edit.jpg

Az egyik legjobb dolog a bloggerkedésben, hogy rengeteg szuper embert ismerhetek meg, akik hasonló gondolkodásúak, és nagyon inspirálóak. Köztük soha sem azt hallom, hogy hogyan nem megy valami, hanem hogyan lehetne még jobban csinálni. Vannak céljaik, és nap, mint nap tesznek is értük.

Azért a keményen munka mellett szükség van egy kis kikapcsolódásra, feltöltődésre is. Az első 5 HOZZÁVALÓ BLOGGER REGGELI pont egy ilyen ellopott két órára sikerült az elmúlt hét pénteken. Egy igazi csajoskodós, ráérős reggelire, ahol Kamocsay-Beh Mariann - Bazsalikomos Kert, Szauer Judit - Gasztro PR, Bánhidi Dóra - PandArte, Vass Nóra - Appleheart Photography voltak a vendégeim. Miért pont ők? Mert inspirálnak engem, azzal ahogy, s amit csinálnak, és mindegyikükkel készült (vagy készülőben van) egy interjú az 5 kérdés 5 válasz sorozatomba.

A menü természetesen 5 hozzávalós finomságokból állt: Zöldséges-sajtos rózsákTápióka puding mangóval és karamellizált dióval, és mindenki elkészítette a saját, egyedi díszítésű zabkásáját. Végül, hogy senki se távozzon üres kézzel, egy csomag 5 hozzávalós Mandulavajas keksz-et és egy gyönyörű téli virágdobozt kaptak előkarácsonyi ajándékba! 

Bár az egész egy Instagramos bejegyzéssel kezdődött, de olyan jól sikerült, hogy hagyományt szeretnék teremteni belőle! Szóval ki szeretne jönni a következőre? 

Most pedig jöjjenek a képek, hogy lássátok, milyen volt a hangulat az első 5 hozzávalós reggelin! 

Köszönet
a képekért Vass Nórának - Appleheart Photography,
a csodálatos virágokért a DiFiori Virágszalonnak.



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5hozzavalo.blog.hu/api/trackback/id/tr9012023427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása