5 hozzávaló - Szabó Jucus

Fűszeres sült csicseriborsó Szólj hozzá!

Fűszeres sült csicseriborsó

By: szabojucus 2018. július 12.

Az egyik legfinomabb ropogtatni való, arról nem is beszélve, hogy hasonló élmény, mint a chips, csak annál sokkalta egészégesebb. Ráadásul gyorsan elkészül, még külön tálalni sem kell, mert egy kis papírba tekerve az erkélyen üldögélve is eszegethetitek! :)

fűszeres, sült csicseriborsó

Fűszeres sült csicseriborsó

Elkésztési idő: 5 perc + 25 perc

Hozzávalók:
- 1/2 doboz konzerv csicseriborsó
- 1 teáskanál olívaolaj
- 3 tekerésnyi friss bors
- 1/2 teáskanálnyi őrölt rozmaring
- 1/2 teáskanálnyi nagy szemű só

Szükséges eszközök:
- szűrő
- keverőtál
- villa
- tepsi
- sütőpapír

Elkészítés:
1. Melegítsük elő a sütőt 190 °C-ra.

2. A lecsepegtetett csicseriborsót keverjük össze az olajjal, a borssal, a rozmaringgal és a sóval.

3. Tegyük a sütőpapírral bélelt tepsire, egyenletesen, hogy a szemek ne fedjék egymást, és 25 perc alatt süssük szép ropogósra.

fűszeres sült csicserborsó 5 hozzávalója

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5hozzavalo.blog.hu/api/trackback/id/tr1714104829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.