A legfinomabb reggeli szendvics - 5 hozzávaló

5 hozzávaló

Kosarad:
A legfinomabb reggeli szendvics Szólj hozzá!

A legfinomabb reggeli szendvics

By: szabojucus 2014. november 07.

a-legfinomabb-reggeli-szendvics_cover.jpg

Ha követtek az Instagramon, akkor a képeimről láthattátok, hogy a múlt hétvégét Milánóban töltöttem. Ez a pár nap pihenés nem csak testileg töltött fel, hanem újabb inspirációkat kaptam a főzéshez. Imádom, ahogy az olaszok az ételekkel bánnak. Mindegy milyen étterembe mentünk be, mindenhol finomat ettünk, a legjobb alapanyagokból.

Nem csak a rizottók, a tészták, vagy az édességek voltak finomak, hanem az szendvicsek is. Megérkezésünk reggelén a gép landolása után beestünk az első utunkba kerülő kávézóba. Hamar "törzsvendégekké" váltunk, mert a következő három napból kettőben itt reggeliztünk, és az utolsó indulás előtti szendvicsünket is itt ettük meg.

Szóval a legfinomabb reggeli szendvics, ahogy ők csinálták dugig van pakolva sonkával és friss zöldségekkel, és finom, ropogós croissant-ból készül!  

A legfinomabb reggeli szendvics

Elkészítési idő: 10 perc

Hozzávalók (1 személyre):
- 1 friss croissant (én a Brótpékségben vettem, de már sok helyen lehet kapni finomat) 
- 2 dkg vaj
- 5 dkg/3 nagy szelet főtt sonka (csak is jó minőségű olasz)
- 1 kisebb paradicsom
- 3 dkg bébispenót

Szükséges eszközök:
- vágódeszka
- kés
- serpenyő

Elkészítés:
A serpenyőt tegyük fel melegedni. Vágjuk félbe a croissant, és kenjük meg a vajjal. A vajas felével tegyük a forró serpenyőbe, és pirítsuk meg. Tegyük bele a sonkát, a hajszál vékonyra vágott paradicsomot, és a bébispenót, és azonnal együk meg! :)

 Ha kíváncsi vagy, melyik a második legfinomabb reggeli szendvics, akkor holnap reggeli is kattints a blogra! ;)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5hozzavalo.blog.hu/api/trackback/id/tr996873697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása