Ha reggel a paplan alól kidugva a rideg, hideg valóság fogad. Ha nincs kedved kibújni a meleg ágyból. Ha hideg a padló a talpad alatt fogmosás közben. Vagy ha csak szimplán nincs kedved felkelni, akkor ezt a kását ki kell próbálnod. Mert édes, finom és sok-sok energiát ad, hogy el tudd kezdeni a napot!
Rizskása, energiát adó banánnal, mert már sajnos már itt vannak a hidegebb őszi reggelek.
Banános rizskása
Elkészítés idő: 10 perc
Hozzávalók (2 személyre):
- 3 dl kókusztej
- 6 evőkanál rizspehely
- 1 érett banán
- 2 evőkanál pörkölt, darált mogyoró
- 1 csipet fahéj
Szükséges eszközök:
- lábas
- evőkanál
- villa
Elkészítés:
1. Öntsük egy kis lábasba a kókusztejet, szórjuk bele a rizspelyhet. Főzzük folyamatos kevergetés mellett, míg besűrűsödik.
2. Adjuk hozzá a fahéjat, és a pörkölt darált mogyorót és fedővel lefedve tegyük félre.
3. A banánt egy villával törjük össze, majd keverjük bele a kásába és már tálalhatjuk is.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.