Jön egy hosszú lustálkodós hétvége. Ilyenkor végre több napig nem kell rohanva kikelni az ágyból, lehet pizsiben nyugodtan, kényelmesen reggelizni! Ehhez hoztam Nektek egy igazi kényeztető reggeli kását. Kakaós, ragacsos, ananászos finomság, ami ráadásul tejmentes is!
Kövesd az 5 hozzávalót az Instagram-on is!
Kakaós, ananászos rizskása
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók (2 személyre):
- 3 dl rizstej (
- 6 evőkanál rizspehely
- 5 szelet friss ananász
- 1 evőkanál kakaó
- 2 teáskanál méz
Szükséges eszközök:
- lábas
- fakanál
- teáskanál
- müzlistál
Elkészítés:
1. Öntsük a lábasba a rizstejet, szórjuk bele a rizspelyhet. Időnként megkeverve főzzük, amíg besűrűsödik.Mikor elkészült vegyük le a tűzről és keverjük bele a kakaót és a mézet.
2. Az ananászt miközben rotyog a kása, pucoljuk meg, és vágjuk fel. A kását öntsük a müzilstálakba mikor elkészült, és tetejére halmozzuk rá az ananászt!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.