Jógakalandos nasi, feltöltödés gyerekjóga után - 5 hozzávaló

5 hozzávaló

Kosarad:
Jógakalandos nasi, feltöltödés gyerekjóga után Szólj hozzá!

Jógakalandos nasi, feltöltödés gyerekjóga után

By: szabojucus 2017. november 18.

jogakaland-nasi-5-hozzavalobol.jpg

Nem tudom nálatok hogy van, de nálunk ha külön óra után megyek a gyerkőcért - főleg ha az valamilyen mozgás -, mindig kell vinnem ennivalót. Ilyenkor gyakran készítek zabkekszet, mert ezerféleképpen lehet variálni, és még finom is. Ezt a csokis-magos kekszet, most a Jógakaland ihlette! 

De mi az a Jógakaland? Mese, játék és öröm egy időben! Bánhidi Dórinak, a PandArte bloggerének saját kézműves márkája, ami a gyerekjógával foglalkozik, komplex módon. Az márka alapja az “Erdei jógakaland” című mesekönyv, ami igazi játékká varázsolja a jógázást a gyerekek számára! Egy különleges történet, ami elrepíti a gyerekeket Jógaországba, ahol az izgalmas kalandokon keresztül megismerik a jóga alapjait és jótékony hatásait.

Az Erdei jógakaland mesekönyvhöz nem szükséges semmilyen előzetes ismeret, úgy alkották meg hogy a teljesen kezdő, és a jóga után csak érdeklődő szülők is bátran elmesélhesse gyermekének. A könyvben a különböző jógagyakorlatok ábrái nem csak szöveges, hanem képi formában is megjelennek, így a gyerekek teljes biztonságban tudják gyakorolni azokat:) A visszajelzések alapján, nagyon hamar bekapcslódnak a történetbe, és elkezdik utánozni a gyakorlatokat!

A mese állatfigurái több olyan design terméken is visszaköszönnek, amik nem csak szépek, de praktikusak is, mind a gyermek, mind a szülők számára. Durmi maci, Hopp nyuszi, Röpcsi bagoly, Hamuka borz, Kukker vakond, valamint Fintor és Cingi kisegerek megjelennek például kártyajátékon, kulacsokon, játéktárolókon, táblagéptartón, jógapárnán, takarón és pólókon is. A könyvön kívül az én három személyes kedvencem a jógakaland hátizsák, a pihe puha takaró és a Jógakaland kártyajáték. Nektek melyik tetszik?

Na és persze a lenti kép után a receptet is megtaláljátok! :D

jogakaland-termekek.jpg

Csokis-magos zabkeksz

Elkészítési idő: 5 perc + 10 perc sütés

Hozzávalók (10 kekszhez):
- 1 érett banán
- 8 dkg apró szemű zabpehely
- 3 dkg dió
- 3 dkg napraforgómag
- 1 dkg étcsoki (1 nagy kocka)

magos-csokis-zabkeksz-5-hozzavaloja.jpg

Szükséges eszközök:
- vágódeszka
- kés
- keverőtál
- villa

- tepsi
- sütőpapír

Elkészítés:
1. Melegítsük elő a sütőt 180 fokra.

2. A diót, a napraforgómagot, és a csokoládét aprítsuk fel.

3. banánt törjük össze egy villával a keverőtálban, majd adjuk hozzá a zabpelyhet és az többi, apróra vágott hozzávalót. Dolgozzuk jól össze. Az a jó, ha egy kicsit ragacsos marad a massza.

4. A tepsibe tegyünk sütőpapírt. Formázzunk 10 egyforma golyócskát, tegyük a tepsibe, majd kicsit vizes kézzel lapítsuk fél centis koronggá őket. 

5. Tegyük a meleg sütőbe, és 10 perc alatt, süssük ropogósra.

jogakaland-nasi-5-hozzavalobol_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5hozzavalo.blog.hu/api/trackback/id/tr1513238043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása