Megjelent az 5 hozzávalós vacsorák - 5 hozzávaló

5 hozzávaló

Kosarad:
Megjelent az 5 hozzávalós vacsorák Szólj hozzá!

Megjelent az 5 hozzávalós vacsorák

By: szabojucus 2018. szeptember 30.

Megjelent az második 5 hozzávalós könyvem, az 5 hozzávalós vacsorák, benne 31 vacsora recepttel, az év bármely napjára. Benne finom és könnyen elkészíthető ételek receptjeivel olyan mai modern nők számára, akiknek fontos a minőség, az egészséges táplálkozás, a gondoskodás, ám mégsem szeretnének hosszú órákat tölteni a konyhában.

belso_-elso.jpg

Ajánlom ezt a könyvet neked, kedves olvasó, akinek esténként szintén nincs időd órákon át főzni, nem akarod szétrobbantani a konyhád, de mégis finom, meleg vacsorát tennél az asztalra.

Ahogy azt már az 5 éve működő blogomon is megszokhattad, minden recepthez csak 5 hozzávalót használok.
Ebben a könyvben összegyűjtöttem 31 vadonatúj receptet, amiből az év minden napján válogatni tudsz. Lehet tavasz, nyár, ősz vagy tél, vacsora gyerekekkel vagy akár egy ráérős hétvége, biztos megtalálod a kedvedre való receptet.

Segítséget nyújt abban, hogy az év bármely napján, gondolkodás nélkül, rövid idő alatt ízletes vacsorát készíthessetek.

A könyvet megrendelhetitek online: https://www.libri.hu/konyv/5-hozzavalos-vacsorak.html, vagy megvásárolhatjátok a Libri könyváruházakban!

180910_borito-5-hozzavalos-vacsorak-szabo-jucus.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5hozzavalo.blog.hu/api/trackback/id/tr2014324605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása