Top 5 öt hozzávalós recept 2016-ból - 5 hozzávaló

5 hozzávaló

Kosarad:
Top 5 öt hozzávalós recept 2016-ból 2 komment

Top 5 öt hozzávalós recept 2016-ból

By: szabojucus 2016. december 31.

Búcsúzzunk 2016-től stílusosan öt 5 hozzávalós recepttel. De nem akármilyen öttel, hanem a Top 5-tel. Ezeket szerettétek, olvastátok a legtöbben. Számomra meglepetés volt, hogy két kenyér is végzett az első ötben, de azon nem lepődtem meg, hogy két édesség is bekerült! Na de nem húzom tovább, következzen inkább 2016 top 5-je!

Kívánok Nektek finom fogásokban gazdag Boldog Új Évet! :)

1. Pizzás csigák egyszerűen

Kimagaslóan ezt a receptet olvastátok a legtöbben. Mondjuk, én is imádom. A paradicsom és a tészta kombó engem mindig levesz a lábamról, bárhogy is van elkészítve. A leveles tészta pedig az egyik kedvenc hozzávalóm, mert százféleképpen elkészíthető, és sokszor volt már megmentőm, ha nem tudtam mi is legyen a vacsi. 
Recept itt »

pizzas-csigak-egyszeruen-5-hozzavalobol_1.jpg

2. Friss ropogós bagett, a saját sütődből

Nincs is jobb reggeli, mint egy szelet még meleg kenyér vajjal. Úgy látom ezt sokan közületek is így gondolják, mert erre a receptre is sokan kattintottatok. 
Recept itt »

ropogos-bagett-5-hozzavalobol.jpg

3. Expressz kenyér tönkölybúzából

Meglepő módon a harmadik helyen is kenyér szerepel. Nem is tudtam, hogy titokban ennyien készítetek otthon kenyeret! 
Recept itt »

express-tonkolykenyer-5-hozzavalobol.jpg

4. A legpuhább csokis keksz

Csak a negyedik helyen szerepel egy édesség. Ami bár nem túl előnyös megjelenésű, de annál finomabb! Csokis is, puha is, kekszes is, se fehér liszt, se finomított cukor nincs benne, szóval mindenképpen ki kell próbálnotok! 
Recept itt »

a-legpuhabb-csokis-keksz-5hozzavalobol.jpg

5. Mennyei zablisztes palacsinta 

Az ötödik helyre sikerült azért felkerülnie az én egyik kedvencemnek. Ha szeretitek a palacsintát, akkor ezt a zablisztes változatot is fogjátok! Ráadásul bűntudat nélkül ehettek belőle még egyet!  
Recept itt »

mennyei-zablisztes-palacsinta_5-hozzavalobol.jpg

Boldog új évet kívánok Nektek! Találkozunk 2017-ben is! 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://5hozzavalo.blog.hu/api/trackback/id/tr2512077997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szilvi1960 2017.01.06. 23:12:41

én a pizzás csigát pizzakrémmel készítem, egyszerű, és nagyszerű, gyorsan kész, és nagyon finom. Tény és való, leveles tészta mindig kell, hogy legyen egy háziasszony mélyhűtőjében. Amióta a lidlkonyha oldalára rátaláltam, már nem csak levelestésztás finomság van idehaza. Sok Mautner Zsófi és Széll Tamás receptet kipróbáltam már, a család legnagyobb örömére

szabojucus · http://www.5hozzavalo.hu 2017.01.10. 15:17:07

@szilvi1960: Próbáld majd ki ezt a pizzás csigát is, mert ez is nagyon gyorsan meg van! További jó főzést kívánok Neked! :)
süti beállítások módosítása