Top 5 öt hozzávalós fogás 2014-ből - 5 hozzávaló

5 hozzávaló

Kosarad:
Top 5 öt hozzávalós fogás 2014-ből Szólj hozzá!

Top 5 öt hozzávalós fogás 2014-ből

By: szabojucus 2014. december 30.

top5-recept_2014_cover.JPG

Nekem kicsit sűrűre sikerült a december, ezért nem is jelentkeztem eddig. Egy nagyon izgalmas projektben fogok részt venni 2015-ben, amiről nemsokára Ti is értesültök. De addig is összegyűjtöttem Nektek 2014 top 5 öt hozzávalós fogását.

Nagyon izgalmas év volt ez az idei, hiszen az első bejegyzésem 2014. márciusában került fel, és azóta folyamatosan egyre többen, és többen olvastok, amit köszönök is Nektek! A facebookon is már több mint 2200 -an vagyunk. Nem is beszélve az instagram oldalamról, ahol szintén sokan találtok rám, és leshettek bele a mindennapjaimba (ha meg nem követsz itt megteheted)!

Na de íme a lista. Ezeket a fogásokat szerettétek, olvastátok 2014-ben a legtöbben.

#1 Vacsi az erkélyen: újhagymás, sonkás kosárkák

Az első helyre ez a leveles tésztából készült, sonkás kosárka került. Én is imádom ezt a receptet, mert gyorsan elkészül, látványos, és nagyon finom. Ráadásul nagyon sokféleképpen variálható. Például sonka helyett próbáljátok ki kockára vágott cukkinivel. 
Recept itt »

sonkas-ujhagymas-kosarkak-5hozzavalobol-1.JPG

#2 Büntetlen reggeli élvezetek: Körtés, chia puding

Látom édesszájúk vagytok, de azért figyeltek a vonalaitokra! :) Második helyre ez az egészséges, ámde finom reggeli puding került. 
Recept itt »

reggeli-pudding-5-hozzavalobol-1.jpg

#3 Gyerekkorunk kedvence a tojáskrém

Harmadik egy újabb finom reggeli lett. Ami ebben a hideg időben is biztos jó kedvre derít bárkit, friss ropogós pirítóssal és meleg teával!
Recept itt »

tojaskrem-5hozzavalobol-2.JPG

#4 Újragondolt tócsni bazsalikomos tejföllel

Szeretem a régi klasszikus recepteket újragondolni. Kihívás, hogy egészségesebb, de mégis az emlékeimben megmaradt ízeket hozzam vissza. Negyedik helyre Nálatok is befutó volt.
Recept itt »

modern-tocsni_bazsalikomos-tejfollel.jpg

#5 Zöldséges sonkás lepény 5 hozzávalóból

Az első és az ötödik helyre is egy leveles tésztás recept került. Innen is látszik, hogy érdemes alap hozzávalóként a hűtőben tartani egyet, mert hajszálra vágott zöldségekkel, sonkával vagy sajttal, mindig finom fogást varázsolhatunk belőle.
Recept itt »

zoldseges-sonkas-lepeny-1.JPG

Boldog új évet kívánok Nektek! 2015-ben is várlak Benneteket még több 5 hozzávalós recepttel!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5hozzavalo.blog.hu/api/trackback/id/tr667022827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása