Nagyon szeretem a friss zöldborsót, de pucolni azt nem! Gyerekként a telkünkről hazahozott borsót gyakran nekem kellett kifejteni. Az ölemben egy hatalmas edénnyel, vagy inkább lavórral ültem, ...

Nagyon szeretem a friss zöldborsót, de pucolni azt nem! Gyerekként a telkünkről hazahozott borsót gyakran nekem kellett kifejteni. Az ölemben egy hatalmas edénnyel, vagy inkább lavórral ültem, ...
A szokásos reggeli banánpalacsintánk ma húsvéti köntöst öltött vagyis inkább nyuszi formájában ugrott az asztalunkra.
...
Folytatódik a #reggelifinomságok 3x3 minisorozatom! A következő 3 recept témája: “Egy tál reggeli finomság!”
A finomságokhoz az Alpro hozzáadott cukor nélküli (természetes módon ...
Ez már egy nagyon tavaszi és végre színes saláta, 2-szer 5 hozzávalóból. Ropogós retekkel , sok-sok friss petrezselyemmel és ha már úgyis nyakunkon a Húsvét, akkor egy kis tormás ...
Tartozom egy vallomással. Én szeretem a romantikus, utazós regényeket, ahol a főhősök nagy bonyodalmak és küzdelmek árán lehetnek csak egymáséi! Ez van!
R. Kelényi Angelika ...
Csak 5 hozzávaló, egy kis változtatás és máris kész a 3 féle gofri!
Nálunk vannak jól bevált minden évszakos, és vannak évszakhoz köthető receptjeink. Hidegebb ...
Mit szólnátok idén egy könnyen elkészíthető karácsonyi sütihez?
Szerintem imádni fogjátok ezt a receptet, mert a nagy készülődés közepette ez csak egy amolyan összekeverem a ...
Szoktatok quinoát enni? Én egyszer egy “mentes élet” fellángolás során vettem, aztán elfelejtettem. Most előkerült és tesztelgetem, próbálgatom. Köretnek és levesbetétnek már bevált, ...
Nekem mindig van otthon egy alapkészletem , amiből ha úgy is tűnik, hogy üres a spájz, tudok készíteni valami finomságot! Mert be kell, hogy valljam, hogy nem vagyok egy nagy ...