Top 5 öt hozzávalós recept 2015-ből - 5 hozzávaló

5 hozzávaló

Kosarad:
Top 5 öt hozzávalós recept 2015-ből Szólj hozzá!

Top 5 öt hozzávalós recept 2015-ből

By: szabojucus 2015. december 28.

top-5-5-hozzavalos-fogas-2015-cover.jpg

Egy újabb év telt el, és idén már a 2. évét taposta a blogom. 2015-ben 28 öt hozzávalós fogást osztottam meg Veletek a blogon, és 20 gasztro-beauty receptet a marieclaire.hu-n. A blogbejegyzéseim rendszeresen megjelentek az Index.hu-en és az Index2.hu-n.

A Facebookon már több mint 2800-an lettünk, az Instagramon 120 postomra, 2131 like-ot kaptam Tőletek. 

Készült velem egy szuper interjú a Marie Claire-nek és bekerültem a Top 5-be a Cosmopolitan és az Avon közös Digital Divas pályázatán az Az év feltörekvő bloggere kategóriában.

Ez egy izgalmas év volt, de még több meglepetést tartogatok Nektek 2016-ra! Addig is, íme az 5-ös lista a 2015-ben legtöbbet olvasott, 5 hozzávalós fogásokból!


1. Karácsonyi köret: Extra vajas karfiol

Idén az első helyen ez a számomra is igen kedves karácsonyi köret végzett. Úgy látom nem csak én, hanem Ti is gondban voltatok, hogy mi kerüljön a karácsonyi hús mellé köretnek. Aki ezt kipróbálta, szerintem máskor is készíti majd!
Recept itt »

karacsonyi-koret-extra-vajas-karfiol_number-1-5-hozzavalos.jpg 

2. Ropogósra sült burgonya, gránátalmás salátával

Bár még azóta is háromszor meggondolom a gránátalma pucolást, mégis szeretem a belőle készült fogásokat. Második helyen Nálatok is befutó volt ez a komplett vacsora, ropogós burgonyával és friss salátával!
Recept itt »

ropogosra-sult-burgonya-granatalmas-salataval-number-2-5-hozzavalos.jpg

 

3. Kakaós-vaníliás zabkeksz, büntetlen örömök

Az édességeket idén is nagyon szerettétek, főleg ha olyat készítettem, amit büntetlenül ehettetek! :) Harmadik helyre ez az egészséges, és számtalan változatban elkészíthető zabkeksz került.
Recept itt »

kakaos-vanilias-zabkeksz_number-3-5-hozzavalos.jpg

 

4. Könnyű salátavacsorák: Mediterrán tonhalsaláta

Kihívás munka, család, gyerekek mellett, még a vonalainkra is odafigyelni. Negyedikként idén ez a könnyű saláta ért célba, ami nem csak egészséges, de még finom is.
Recept itt »

medteran-tonhal-salata_number-4-5-hozzavalos.jpg

 

5. Lazacos, szőlős pirítós reggelire

Én imádok reggelizni, mert teli hassal mindig jól indul a nap. Az egyik kedvencem a lazacos, szőlős pirítós Nálatok is ötödik helyen végzett!
Recept itt »

lazacos-szolos-piritos-number-5-5-hozzavalos.jpg

Boldog új évet kívánok Nektek! 2016-ben is várlak Benneteket még több és finomabb 5 hozzávalós fogásokkal!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5hozzavalo.blog.hu/api/trackback/id/tr78206306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása